Morotsmarmelad
| |
Tre burkar morotsmarmelad, en smaksatt med hjortron och whiskey, en smaksatt med krusbär och kanel och en smaksatt med svarta vinbär.
En fick smak av norrlandsbär, det är riktigt gott det här, den andra smaksatts med kanel, det kan aldrig vara fel, den tredje med bär så c-vitaminrikt, har du hört om något slikt?
I detta söta kladd är smaken inte fadd, du kan köra med dagens smak för smaken är ju som en bak, äter du mycket av geggan så fin, får du syn och hörsel som en kanin!
Du får kulinariska kombinationer som uppdelats uti tre lagom portioner Orange den första burken styr med sprit och rotfrukt, bär från myr Din andra burk har fått sin smak av sånt som brukas mest till bak och slutligen av lila saft den tredje fått båd smak och kraft
Det är lätt att på kanelen bli, ty whiskey finns ju delvis häri. Det godaste som finns detta är, gjort på rötter och goda bär.
Tre stycken får du av mej som jag hoppas ska passa dej. I grunden är dom lika varandra men sedan har var och en sin egenhet som bara jag nu vet. Du får testa och se vad det är, men jag kan säga att somligt kommer från bär.
Tänk att något som växt under jord kan förvandlas till delikatess på ditt bord Än bättre blir blandat med lite bäriga saker och till sist spetstat med skottarnas smaker
I naturens skafferi kan man blanda det mesta, här ska Du få smaka på något av det bästa. Roten till det goda i delikatesserna är, skogens guld, lite starkt, kryddor och trädgårdsbär. På frukostbordet en succé det vill jag lova, Eivor önskar Dej God Jul med denna gåva.
Det är julafton om 49 dagar!
|